Θρίλερ με την εξαφάνιση 29χρονης Ελβετής στην Ιεράπετρα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, 16:17
Θρίλερ με την εξαφάνιση 29χρονης Ελβετής στην Ιεράπετρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της Τίνας – Καρολίνας Λοϊτενέγγα, 29χρονης γυναίκας από την Ελβετία, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν χθες Τετάρτη από τον οικισμό Γαλήνη. 

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert με τα στοιχεία της γυναίκας, αναφέροντας πως έχει ύψος 1,68 μ. βάρος 57 κιλά, καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και πράσινα-γαλανά μάτια.

Η 29χρονη, που ζει μόνιμα στην Ιεράπετρα, την ημέρα της εξαφάνισής της ενημέρωσε τον σύντροφό της πως θα πήγαινε να κάνει μπάνιο στην παραλία της Γαλήνης, και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. Περίπου στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης δηλώθηκε η εξαφάνισή της και ξεκίνησαν οι πυρετώδεις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό της, στις οποίες μετέχουν δύο πλωτά σκάφη του λιμενικού, η Αστυνομία και εθελοντές, αλλά και ελικόπτερο. Στην επιχείρηση συνδράμουν 7 πυροσβέστες με σκύλο έρευνας - διάσωσης της 3ης ΕΜΑΚ, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης έγινε κατόπιν αιτήματος του οικείου περιβάλλοντος της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Επιπλέον, ο Οργανισμός έχει κινητοποιήσει την ειδική εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» την οποία διαθέτει και η οποία συμμετέχει στην έρευνες αναζήτησης με 6 μέλη, 2 οχήματα και έναν εκπαιδευμένο σκύλο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021, 16:17