Τα αίτια θανάτου μιας 70χρονης που εντοπίστηκε την Τρίτη (28/12) το απόγευμα νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Πραιτώρια Ηρακλείου ερευνά η Ασφάλεια. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο πάτωμα του υπνοδωματίου της φέροντας σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν ο γιος και ο σύζυγός της.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ κλήθηκαν οι Αρχές, που ξεκίνησαν έρευνα για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προηγήθηκε έντονος καβγάς ανάμεσα στον 46χρονο γιο και στους γονείς του, που πήρε άγριες διαστάσεις, με τον γιο να σπρώχνει τη μητέρα του και να χειροδικεί ενάντια στον πατέρα του.

Η άτυχη 70χρονη έπεσε νεκρή στο πάτωμα με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Απομένει να αποσαφηνιστεί από τον ιατροδικαστή, μετά την αξονική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί η θανούσα, αν υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του καβγά και έπεσε, ή αν το σπρώξιμο ήταν εκείνο που την έριξε και της προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα.

Το αποτέλεσμα της αξονικής θα δώσει την απάντηση αν πρόκειται για έγκλημα ή για ανακοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο 46χρονος γιος έχει ήδη συλληφθεί από τις Αρχές με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο, αν αποδειχθεί ότι η μητέρα του έχασε τη ζωή της εξαιτίας του σπρωξίματος, τότε θα του απαγγελθεί η ανάλογη κατηγορία.

Ο 46χρονος είναι εδώ και χρόνια αλκοολικός, ενώ στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές, καθώς το 2013 είχε συλληφθεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία. Τότε είχε χτυπήσει την αδερφή του καταφέροντάς της σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα να τον καταγγείλουν. Επίσης, το 2016 είχε εμπλακεί σε ένα τροχαίο, όταν, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, το όχημά του προσέκρουσε σε ελιές σε χωράφι της περιοχής.

Πηγή: Cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης