Σε πόλεμο νεύρων έχει εξελιχθεί η υπόθεση απαγωγής του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Γιώργου Μυλωνά.

Το πολυαναμενόμενο τηλεφώνημα έγινε χθες, ωστόσο ούτε τα λύτρα παραδόθηκαν, ούτε και ο μεγαλοβιομήχανος αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επικοινώνησαν με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Μυλωνά για να διαπιστώσουν, εάν έχουν συγκεντρωθεί τα λύτρα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν ζητήσει για να τον απελευθερώσουν. Οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση δεν κατάφεραν να μιλήσουν μαζί του, όπως διακαώς επιθυμούν, για να βεβαιωθούν ότι είναι ζωντανός. Οι απαγωγείς είπαν ότι θα τηλεφωνήσουν ξανά για να ορίσουν τον τόπο, το χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η παράδοση των χρημάτων, καθώς η οικογένειά του έχει ήδη συγκεντρώσει το ποσό.

Οι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όσον αφορά το θέμα της άμεσης απελευθέρωσης του Γιώργου Μυλωνά. Εκτιμούν ότι οι απαγωγείς θα θέλουν πρώτα να διασφαλίσουν ότι τα χαρτονομίσματα δεν είναι προσημειωμένα, αλλά και ότι δεν υπάρχει κάποιο σύστημα παγίδευσής τους με μικροτσίπ.

Οι απαγωγείς δείχνουν μεγάλη ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό. Η αστυνομία όμως καραδοκεί για ένα «λάθος» στο καλά οργανωμένο σχέδιό τους, που θα τους οδηγήσει στο κρησφύγετο των δραστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης