Θρίλερ στους Αγίους Αναργύρους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016, 18:21
Θρίλερ στους Αγίους Αναργύρους
Π.Β.

Σε μία υπόθεση-μυστήριο προσπαθούν να ρίξουν φως άνδρες της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό πτώματος σε αποσύνθεση, το μεσημέρι της Δευτέρας, σε χωράφι επί της οδού Αγίου Νικολάου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr που αποκάλυψε πρώτο το περιστατικό, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από την ιδιοκτήτρια του οικοπέδου, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο εύρημα κατά τη διάρκεια επίβλεψης εργασιών στο κτήμα 30 στρεμμάτων.

Άμεσα διαπιστώθηκε ότι το πτώμα, πιθανότατα γυναίκας, ήταν τυλιγμένο μέσα σε κουβέρτες και σκεπασμένο με σακούλες και σκουπίδια.

Το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα

Αστυνομικοί ερευνούν τον χώρο

Αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έφθασαν εκεί καθώς όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η γυναίκα που εντόπισε τη σορό

Η ιδιοκτήτρια του κτήματος τόνισε ότι κατά την επίβλεψη εργασιών ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα. «Μπορεί να μεταφέρθηκε στο οικόπεδο από την Παρασκευή, δεν υπήρχε δυσοσμία. Πρόκειται σίγουρα για γυναίκα με μαύρα μαλλιά», τονίζει στην κάμερα.Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016, 19:40