Βυθισμένο στο πένθος βρίσκεται το νησί της Σάμου μετά το θάνατο δυο παιδιών που καταπλακώθηκαν χθες από τοίχο ενός παλιού κτηρίου την ώρα του σεισμού των 6.7 Ρίχτερ. Τα άτυχα παιδιά, ένα κορίτσι ηλικίας 15 και ένα αγόρι 17 ετών, επέστρεφαν από το σχολείο στην περιοχή Βαθύ και την ώρα του σεισμού περπατούσαν σε ένα στενό δρομάκι όπου βρίσκοταν το παλιό κτήριο.

Ο δυνατός σεισμός 6, 7 βαθμών Ρίχτερ αιφνιδίασε τα παιδιά που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους ο τοίχος. Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα κάτοικοι της περιοχής για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό των παιδιών, έχοντας την ελπίδα ότι θα είναι ζωντανά. Το αγόρι ανασύρθηκε νεκρό, ενώ λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε και το δεύτερο, ένα κορίτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας του 17χρονου Άρη, Αλέξης Κομνηνός, είναι δημοσιογράφος και μετά το σεισμό κλήθηκε να μεταβεί στο σημείο της τραγωδίας. Ο ίδιος ραγίζει καρδιές με το μήνυμά του για το χαμό του γιου του. «Σε καμάρωνα αγόρι μου. Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα. Ανέπνεες για την Κλαίρη και η Κλαίρη για σένα. Πριν λίγες μέρες ήσουν χαρούμενος στα γενέθλιά της. Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια δεν έχουμε άλλα δάκρυα. Θέλω να την προσέχεις εκεί ψηλά. Μαζί σας έφυγε και το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου» έγραψε ο Αλέξης Κομνηνός.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης