Σε βαθύ πένθος βυθίστηκαν η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και η Πολεμική Αεροπορία στην Κρήτη, μετά τον χαμό ενός 33χρονου πιλότου σε τροχαίο δυστύχημα χθες το βράδυ στα Χανιά. 

Πρόκειται για τον υποσμηναγό, Εμμανουήλ Γαρεφαλάκη, ο οποίος κατάγεται από το Ηράκλειο και ανήκει στην Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος είχε εισαχθεί στη Σχολή Ικάρων το 2006. Το 2012, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/336 Μοίρα σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ, ενώ το 2014 στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2015 υπηρετεί στην 343 Μοίρα στην 115 Π.Μ στη Σούδα. Είχε περισσότερες από 700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 500 ήταν σε αεροσκάφη F-16.

Ο Εμ. Γαρεφαλάκης έφυγε από τη ζωή χθες βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στη λεωφόρο Σούδας, βυθίζοντας σε βαθιά οδύνη τους οικείους του και τους συναδέλφους του στην Πολεμική Αεροπορία.

Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Σούδας. Ο άτυχος υποσμηναγός επέβαινε σε μοτοσικλέτα, η οποία για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Η αστυνομία, που ερευνά τις συνθήκες που προκάλεσαν το συμβάν, εξετάζει το ενδεχόμενο να ενεπλάκη στο περιστατικό ένα ακόμα δίκυκλο προκαλώντας το τροχαίο.

Πηγή: flashnews.gr,zarpanews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης