Α. Παχατουρίδης: Απάντηση του δημάρχου Περιστερίου για τις κατηγορίες σε βάρος του

Α. Παχατουρίδης: Απάντηση του δημάρχου Περιστερίου για τις κατηγορίες σε βάρος του
Ο Α. Παχατουρίδης απαντάει στις εις βάρος του κατηγορίες σχετικά με μία περίεργη υποσημείωση σε έγγραφο διαγωνισμού, που διενεργήθηκε από το Δήμο Περιστερίου , η οποία αν είναι αυθεντική, ρίχνει «σκιές» στη διαδικασία ανάθεσης έργων που ακολουθεί η συγκεκριμένη δημοτική αρχή.

Ο κ. Παχατουρίδης δηλώνει την πρόθεσή του να προσφύγει στον εισαγγελέα, καθώς αμφισβητεί τη γνησιότητα της υποσημείωσης και αρνείται τις κατηγορίες για αδιαφανείς διαδικασίες και «φωτογραφικό» διαγωνισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Περιστερίου:

«Τη Δευτέρα το πρωί καταφεύγω στον Εισαγγελέα για να λάμψει η αλήθεια. Ο Εισαγγελέας και η Δικαιοσύνη τους οποίους εμπιστευόμαστε θα ρίξουν άπλετο φως παντού. Όποιος έχει φταίξει, να πληρώσει παραδειγματικά. Παράλληλα, διέταξα και την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ). Κανένας δεν μπορεί να παίξει με την εντιμότητα και την ιστορία μας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Όσοι έσπευσαν άκριτα και υστερόβουλα να κατηγορήσουν το Δήμαρχο και τη Διοίκηση θα διαψευστούν γρήγορα. Η επιχειρούμενη κομματικοποίηση είναι πολύ αστεία και δεν μας αφορά».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017, 18:19