Χιλιάδες συνταξιούχοι διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους για συνέχιση του αγώνα τους. «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλάζουνε, αναδομούνται και ανασχηματίζονται. Ομως, το δικό μας μετερίζι παραμένει το ίδιο: Εδώ στο “ιερό πεζοδρόμιο” του αγώνα», σημείωναν χαρακτηριστικά συνταξιούχοι συνδικαλιστές.

Με συνθήματα όπως «Πληρώσαμε τα κέρδη, πληρώσαμε την κρίση, στους δρόμους του αγώνα βρίσκεται η λύση» και «Κάτω τα ξερά σας απ’ τις συντάξεις, ο αγώνας του λαού το δρόμο θα σας φράξει», η χτεσινή παναττική κινητοποίηση των συνταξιούχων έδωσε δυναμική απάντηση στην αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία συνεχίζει την επίθεση από το σημείο που την έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτήν την πρώτη μαζική και δυναμική κινητοποίηση των συνταξιούχων μετά την κυβερνητική εναλλαγή εγκαινιάστηκε το πανελλαδικό αγωνιστικό δεκαήμερο δράσης που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΠΟΣΕ – ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΠΕΣ – ΝΑΤ, ΠΣΣ Δικηγόρων, ΠΕΤΟΜ – ΤΕΕ, ΠΟΣΕΑ – ΕΤΕΑΠ, ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης