Ουδεμία σχέση έχει ο Αστέριος Οικονομίδης με ξέπλυμα βρόμικου χρήματος για το οποίο κατηγορείται, τόνισε στην αγόρευσή του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας ο συνήγορός του, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

« Όλα είναι πεντακάθαρα. Αν υπήρχε ξέπλυμα, από κάπου θα φαινόταν προμήθεια. Η εταιρεία του κατηγορουμένου κάνει τη δουλειά της και μόνο» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημητρίου, για να πείσει τους δικαστές περί της αθωότητας του Αστέριου Οικονομίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τους κάλεσε να εκδώσουν μια δίκαιη απόφαση, εκφράζοντας την έκπληξή του για τις εισαγγελικές αγορεύσεις που δεν άφησαν έξω από το κάδρο των ενόχων τον εντολέα του. «Προσήλθε αυθορμήτως στον ανακριτή. Δεν απολογήθηκε ποτέ στην πραγματικότητα. Τέσσερις μήνες ο ανακριτής δεν τον καλούσε… Υπάρχουν στοιχεία υπέρ της αθωότητάς του, που, μόνο αν θέλει να κλείσει τα μάτια κάποιος, δεν τα βλέπει. Έχετε πολλά στοιχεία που σας δείχνουν μία σοβαρή συναλλαγή. Δεν μπορείτε να φτάσετε σε ενοχή έτσι» πρόσθεσε.

Απόντες είναι σήμερα, πάντως, από τη διαδικασία και οι τρεις συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου, τον οποίο τελικά εκπροσωπεί μία εκ των δικηγόρων της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης