Ακόμη ένα περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σκύλου σε περαστικούς, αυτήν την φορά με θύμα ένα παιδί, καταγράφηκε στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχόλιο του, που αναπαράγεται στα social media, ένας πατέρας συμμαθητή του παιδιού και αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, ο μαθητής χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μήνυμα του, για την επίθεση του αδέσποτου σκύλου στον μαθητή, ο γονιός αναφέρει «μόλις έζησα κι εγώ όπως αρκετοί άλλοι συμπολίτες μου ένα γεγονός που με συγκλόνισε και με θύμωσε ως πολίτη και κάτοικο αυτής της πόλης.

Μπροστά μου ένα σκυλί από αυτά που γυρίζουν αδέσποτα στη γωνία της γειτονιάς μου, δάγκωσε ένα παιδί συμμαθητή του δικού μου παιδιού (α’ γυμνασίου). Ευτυχώς ακόμα υπάρχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά στη πόλη μας και μαζί με άλλες δύο κυρίες μεταφέραμε το παιδί στο νοσοκομείο, καλέσαμε τον πατέρα του και ενημερώσαμε την αστυνομία για το συμβάν.

Εγώ είμαι στη διάθεση του γονιού για κάθε νόμιμο μέσο που θα χρησιμοποιήσει για να υπερασπιστεί την βία που υπέστη το παιδί του. Θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί. Μη το αφήσουμε έτσι. Μια κοινωνία αδιάφορη είναι μία ζούγκλα…. Ντροπή μας να κινδυνεύουν τα παιδιά μας στις γειτονιές. Περιμένω ένα σχόλιο και όχι μόνο like από τους υπεύθυνους του Δήμου μας. Εγώ πάντως δε θα το αφήσω να περάσει έτσι αυτό το θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης