Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 25, 23 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για υποθέσεις κλοπών.

Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 26χρονος ημεδαπός συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται στις παρακάτω υποθέσεις κλοπών:

• κλοπή αλκοολούχων ποτών από αποθήκη εμπορίου ποτών στο Πέραμα Ιωαννίνων, που διαπράχθηκε προχθές (22-06-2018) αργά το βράδυ.

• απόπειρα κλοπής από πρατήριο υγρών καυσίμων στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων, που διαπράχθηκε χθες (23-06-2018) μετά τα μεσάνυχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γίνεται μνεία ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο τέλεσης της κλοπής και διαφυγής των δραστών, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε περιοχή του Περάματος ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ράδιο – CD και 23 ψηφιακοί δίσκοι ήχου, η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Η σχετική δικογραφία για τον 25χρονο περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πηγή: epiruspost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης