Αδίστακτοι ληστές προσπάθησαν να ληστέψουν σπίτι ΑμΕΑ - Συνελήφθησαν από τη ΔΙ.ΑΣ.

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017, 17:25
Αδίστακτοι ληστές προσπάθησαν να ληστέψουν σπίτι ΑμΕΑ - Συνελήφθησαν από τη ΔΙ.ΑΣ.
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Χειροπέδες σε έναν υπήκοο Αλβανίας και δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία που επιχείρησαν να ληστέψουν το διαμέρισμα ατόμου με αναπηρία πέρασαν χτες το βράδυ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήταν λίγο πριν τις 12.00 τα μεσάνυχτα όταν οι άνδρες της αστυνομίας έλαβαν σήμα να σπεύσουν στη Νίκαια καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη ληστεία σε πολυκατοικία. Η ομάδα ΔΙΑΣ της Νίκαιας έσπευσε στο σημείο και απέκλεισε τα γύρω στενά. 

Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν ότι οι δράστες βρίσκονται ακόμα εντός του κτηρίου. Τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν όλους τους κοινόχρηστους χώρους προκειμένου να τους εντοπίσουν. Πράγματι, έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν τους δράστες κρυμμένους στην... ταράτσα. 

Στην κατοχή τους έφεραν ένα 38αρι περίστροφο γεμάτο φυσίγγια καθώς και ένα γαλλικό κλειδί. Οι δράστες ομολόγησαν στους αστυνομικούς ότι στόχος τους ήταν η κλοπή του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο καθώς σε αυτό κατοικεί άτομο με αναπηρία. Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017, 17:28