Μια 61χρονη Βρετανίδα υπήκοος, τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουλίου, όταν ευρισκόμενη στον εξωτερικό χώρο του Αεροδρομίου Σκιάθου και συγκεκριμένα έξω από την περίφραξη, όπου σκαρφάλωσε σε ένα πεζούλι και προσπάθησε να καταγράψει, όπως συνηθίζεται από αρκετούς ντόπιους, τις απογειώσεις και τις  προσγειώσεις των αεροσκαφών.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο καθημερινά ντόπιοι και τουρίστες συνωστίζονται στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου της Σκιάθου για να βιντεοσκοπήσουν τα αεροπλάνα τα οποία περνούν ξυστά πάνω από τα κεφάλια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο εξαιτίας της πίεσης των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες, η 61 τουρίστρια εκτινάχτηκε με δύναμη στο έδαφος, από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει για να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλα χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Σήμερα το μεσημέρι, 6 Ιουλίου, η 61χρονη διακομίσθηκε με πλωτό ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι του Βόλου, αφού οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Σκιάθου έκριναν σωστότερο να μεταφερεθεί στο νοσοκομείο καθώς διέγνωσαν ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα λεκάνης, κακώσεις δεξιού ώμου και αριστερού αντιβραχίονα. Έτσι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης