Αεροκινηματογραφιστής τιμήθηκε από Στρατιωτική Μονάδα του Έβρου για την προσφορά του

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017, 18:55
Αεροκινηματογραφιστής τιμήθηκε από Στρατιωτική Μονάδα του Έβρου για την προσφορά του
Πριν μερικές μέρες απονεμήθηκε αναμνηστική/τιμητική πλακέτα στον κο Χρήστο Ρορόπουλο, για τις υπηρεσίες με drone, που προσέφερε αφιλοκερδώς σε στρατιωτικές μονάδες του Έβρου.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο idrones.gr:

“Καθ’όλη τη διάρκεια του έτους 2017, παραβρέθηκα σε όλες σχεδόν τις στρατιωτικές ασκήσεις σχηματισμών και μονάδων του βορείου Έβρου, με σκοπό την κάλυψη τους με video μέσω drone. Επίσης έκανα λήψεις σε πολλές εορταστικές εκδηλώσεις και άλλες δράσεις των μονάδων αυτών. Δημιουργήσαμε έτσι πολλά projects, τα οποία έχουν παραχωρηθεί/προβληθεί στο Γ.Ε.Σ. ή είναι προς προβολή από την εκπομπή “Με Αρετή και Τόλμη” της ΕΡΤ.

Δυστυχώς λόγω του χαρακτήρα των projects, δεν μπορώ να σας παραχωρήσω κάποιο από αυτά τα video, παρά μόνο ελάχιστα γενικά εναέρια πλάνα.

Αφιέρωσα πάρα πολύ χρόνο, όλο το έτος, για αυτά τα projects, όμως η τιμή που μου έγινε να μου δοθεί αυτή η αναμνηστική πλακέτα, είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας από οποιοδήποτε χρηματικό ποσό θα μπορούσα να λάβω!”

Ο Χρήστος Ρορόπουλος έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, όμως ασχολείται ενεργά με τη λήψη και επεξεργασία video, με drone και κάμερες, όπως επίσης και με την καλλιτεχνική φωτογράφηση.

Δείτε τα εντυπωσιακά εναέρια πλάνα στρατιωτικών ασκήσεων που παραχώρησε στο idrones.gr.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017, 18:55