Αφέθηκε ελεύθερος ένας από τους συλληφθέντες για κλοπές αυτοκινήτων σε Νέα Μάκρη, Κορωπί, Γέρακα και Γλυκά Νερά

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, 16:27
Αφέθηκε ελεύθερος ένας από τους συλληφθέντες για κλοπές αυτοκινήτων σε Νέα Μάκρη, Κορωπί, Γέρακα και Γλυκά Νερά

Ελεύθερος αφέθηκε ένας από τους συλληφθέντες που κατηγορείται για κλοπές αυτοκινήτων και διακίνηση ναρκωτικών σε Αρτέμιδα, Ν. Μάκρη, Κορωπί, Γέρακα και Γλυκά Νερά.

Δελτίο τύπου απέστειλε σχετικά  στο irafina.gr, ο δικηγόρος του κ. Αλέξανδρος Σταυριανός στο οποίο αναφέρει:

Σχετικά με την δημοσίευση άρθρου «Αυτοί οι 11 έκλεβαν αυτοκίνητα και διακινούσαν κοκαΐνη στην Αττική» που δημοσιεύτηκε/ αναπαράχθηκε στα ενημερωτικά μέσα του διαδικτύου και την τηλεόραση την 26η -5-2021 .

Κύριοι, σχετικά με τον Νικόλαο Τρύφωνα του Αγγέλου ηλικίας 30 ετών του οποίου τα στοιχεία , όπως και την φωτογραφία δημοσιεύσατε/αναπαράξατε υπό τον ανωτέρω τίτλο «Αυτοί οι 11 έκλεβαν αυτοκίνητα και διακινούσαν κοκαΐνη στην Αττική» , και παρουσιάζεται ο ίδιος ως ως δήθεν μέλος εγκληματικής οργάνωσης, πρέπει να διευκρινιστεί προς εσάς ότι επειδή ακριβώς απουσίαζαν θεαματικά από τη δικογραφία οιεσδήποτε ενδείξεις ενοχής για αυτό και κατόπιν της απολογίας του αφέθηκε άμεσα ελεύθερος άνευ περιοριστικών όρων την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 και ήδη μια ημέρα προ της δημοσίευσης σας (26-5-2021).

Ο εντολέας μου Νικόλαος Τρύφωνας , δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές ,είναι απόφοιτος ΑΕΙ του Ηνωμένου Βασιλείου , ενώ εργάζεται ανελλιπώς όλα αυτά τα έτη βγάζοντας τα προς το ζην με τον προσωπικό του μόχθο και εργασία ως μηχανολόγος μηχανικός. Η μοναδική του εμπλοκή στην υπόθεση είναι μία συνομιλία 9 δευτερολέπτων! ως υπάλληλος στην επιχείρηση που εργάζεται σχετικά με την πώληση ενός ανταλλακτικού μέσω αντικαταβολής με νόμιμα παραστατικά.

Επειδή οι αυτόκλητοι «ιντερνετικοί δικαστές» και «τηλεδικαστές» τελευταία έχουν εξελιχθεί σε νέα μόδα καλό είναι να γνωρίζουν τα ανωτέρω πραγματικά περιστατικά προς αποκατάστασιν της αληθείας όπως και το γεγονός ότι ήδη έχει αφεθεί ελεύθερος ΑΝΕΥ περιοριστικών όρων. Βεβαίως καλό είναι και η πολιτεία να προάγει κάποια δικονομικά εχέγγυα που θα αποτρέπουν διάφορες ενέργειες που απεμπολούν και βιάζουν κατά αυτό τον τρόπο το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου .

Εκπροσωπώντας δε και την οικογένεια του, της οποίας η ηθική ζημία είναι ήδη ανεπανόρθωτη κατόπιν της δημοσίευσης των στοιχείων του και της φωτογραφίας του υπό τον ανωτέρω παραπλανητικό τίτλο από διάφορα μέσα ενημέρωσης , επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας στα αστικά και ποινικά δικαστήρια.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021, 16:58