Αφιερωμένο στον Άλεξ και τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, 19:54
Αφιερωμένο στον Άλεξ και τον Βαγγέλη Γιακουμάκη
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό - bullying την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο «Hilton». Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Θάλεια 1-2, στο πλαίσιο του Eurasia Money Show, με την ενεργό και δυναμική συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων που κατέκλυσαν τον χώρο, παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Ένα δυναμικό «όχι» στη μάστιγα των τελευταίων χρόνων, ένα αποφασιστικό «όχι» στον σχολικό εκφοβισμό!

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα του σεμιναρίου, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος αφιέρωσε όλη την εκδήλωση στη μνήμη δύο αδικοχαμένων παιδιών, του Άλεξ και του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που υπήρξαν θύματα bullying και των οποίων οι τραγικές υποθέσεις συγκλόνισαν όλο το πανελλήνιο.

Ο Γ. Τσούκαλης

Το πάνελ των ομιλητών

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν επίσης ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής και οργανωτικός γραμματέας της ΠΟΑΣΥ, η διακεκριμένη ψυχολόγος Τένια Μακρή, η Ντόρα Πάλλη-Πετραλιά, η Χαρούλα Πανοπούλου, η Ντανιέλα Κράλλη και η Κωνσταντίνα Γωνιωτάκη.

H Ντόρα Πάλλη-Πετραλιά στο πάνελ των ομιλητώνΣε όλους τους συμμετέχοντες που παρακολούθησαν τις εργασίες του σεμιναρίου χορηγήθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίου.

Δείτε πλάνα του zougla.gr από το σεμινάριο:


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, 19:59