Τραγική κατάληξη είχε το ψάρεμα ενός 73χρονου άνδρα στη θαλάσσια περιοχή Σέσι Γραμματικού σήμερα το πρωί. Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου έμεινε στα βράχια… επί ώρες αν και στο σημείο έσπευσαν τόσο το Λιμενικό όσο και η Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή την ώρα που προσπάθησε να μπει μέσα στη θάλασσα για να πιάσει το κάθισμά του, που του το είχε πάρει ο αέρας, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί νεκρός από λουόμενους. Μία γυναίκα έσπευσε να τον ανασύρει προς τη στεριά. Τελικά, λόγω των κυμάτων η θαρραλέα γυναίκα κατάφερε να μεταφέρει το άψυχο σώμα του σε ένα βράχο περίπου 20 μέτρα από την ακτή…

Εδώ όμως αρχίζει η παρωδία. Άνδρες του Λιμενικού, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας στέκονται σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από την ακτή και παρατηρούν το νεκρό άνδρα, δίχως κάποιος να βουτάει στη θάλασσα και να μεταφέρει τον άτυχο ηλικιωμένο στη στεριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, μετά από επίμονες εκκλήσεις των υπόλοιπων λουόμενων το Λιμενικό ειδοποίησε ειδικό δύτη, ο οποίος μάλλον θα αργήσει να φτάσει στο σημείο καθώς βρίσκεται στο… Αλιβέρι! Τελικά ο νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από τα βράχια στις 13:40 έπειτα από συνδρομή ιδιωτικού φουσκωτού σκάφους.



Ακούστε τι δήλωσε η γυναίκα που εντόπισε τον άτυχο άνδρα


Ακούστε την τραγική σύζυγο του θύματος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης