Αυξάνεται ο αριθμός των οροθετικών ιερόδουλων

Αυξάνεται ο αριθμός των οροθετικών ιερόδουλων
Στις 18 ανέρχονται πλέον οι οροθετικές εκδιδόμενες, καθώς ύστερα από υγειονομικό έλεγχο εντοπίστηκε ακόμη μία ιερόδουλη φορέας του AIDS.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι, 3 Μαΐου, στοχευμένοι έλεγχοι σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται σε υπαίθριους χώρους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα οκτώ εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και Ελληνίδες). Εις βάρος τους βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα και εξετάστηκαν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ..

Από τον υγειονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μία εξ αυτών είναι φορέας του AIDS. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στα εξής τηλέφωνα:

-Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 2107222222
-Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.: 2105212054.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012, 14:38