Αυξημένα τα κρούσματα κλοπών στα Ιωάννινα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011, 19:04
Αυξημένα τα κρούσματα κλοπών στα Ιωάννινα
Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής των Ιωαννίνων, ύστερα από πλήθος κρουσμάτων κλοπής που έχουν σημειωθεί στην περιοχή.

Στα χέρια της αστυνομίας Ιωαννίνων βρίσκονται τέσσερα άτομα διότι από τις 19 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου 2011, οι ίδιοι μαζί με έξι ακόμη άτομα δύο εκ των οποίων αλλοδαποί- με διαφορετική σύνθεση ομάδας κάθε φορά, πραγματοποιούσαν διαρρήξεις κατα-στημάτων και ναών στα Ιωάννινα και την Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Από τους υπόλοιπους έξι προσήχθησαν οι τέσσερις οι οποίοι εξετάστηκαν αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Τις περασμένες ημέρες, δύο άγνωστες γυναίκες προσποιούμενες τις πελάτισσες μπήκαν σε κατάστημα πώλησης χρυσαφικών και ειδών λαϊκής τέχνης και με τη μέθοδο της απασχόλησης έκλεψαν μία θήκη που περιείχε κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, στην ίδια περιοχή, άγνωστοι μπήκαν σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα και έκλεψαν 2.000 ευρώ και μία καραμπίνα.

Τους δράστες αναζητά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011, 19:06