Πατήστε εδώ για να δείτε live από τη Λ. Κηφισίας

Αυξημένη είναι η κίνηση από το πρωί στους δρόμους της Αθήνας. Το κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει επιδεινώσει η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι μεταλλωρύχοι έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος στη Μεσογείων, καθώς οι αρμόδιες αρχές κλείνουν και ανοίγουν κατά διαστήματα τη λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως κλειστή είναι η Μεσογείων από την Κατεχάκη έως τη Μιχαλακοπούλου.

Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη -έξοδος) από Αττική Οδό προς τα ΚΤΕΛ, στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), από την Ιερά Οδό έως την Αττική Οδό, στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), στην άνοδο και την κάθοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο της Συγγρού από Λαγουμτζή, στη Μιχαλακοπούλου, στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως, στο λιμάνι του Πειραιά, στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) στο ύψος της Αλίμου και του ΣΕΦ, και στη Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα) στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Αύξηση της κίνησης αναμένεται τις επόμενες ώρες

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες, καθώς οι μεταλλωρύχοι θα πραγματοποιήσουν πορεία στα γραφεία της Eldorado, στη Βουλή και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης, σημειώνεται πως πολλοί είναι πολίτες που σήμερα αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους, καθώς οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 17.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης