Τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αμαλιάδα την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου, για τα εγκαίνια της Μόνιμης Έκθεσης ‘Νίκος Μπελογιάννης’ , βρέθηκαν στο επίκεντρο χθες κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην πόλη αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ από την Πάτρα και την Ηλεία, με επικεφαλής τον ταξίαρχο κ. Κώστα Στεφανόπουλο, αλλά και αστυνομικοί από την προσωπική φρουρά του πρωθυπουργού.

Οι αξιωματικοί έλεγξαν όλους τους χώρους που θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις της Δευτέρας, δηλαδή την πλατεία Μπελογιάννη, την περιοχή γύρω από το κτίριο Μπελογιάννη και το Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας, προκειμένου να καταλήξουν στα μέτρα αστυνόμευσης που θα ληφθούν τη συγκεκριμένη ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνάντηση έγινε και με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, ενώ παρευρέθηκαν και στελέχη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι τα μέτρα και ότι άλλο ζητηθεί από τις αστυνομικές αρχές, θα τηρηθούν κατά γράμμα. Εάν θα υπάρξουν απαγορεύσεις αυτό και εάν θα κλείσουν δρόμοι, είναι κάτι που θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Χθες, βρέθηκε στην Αμαλιάδα και συνεργείο από το κανάλι της Βουλής, με επικεφαλής τον διευθυντή κ. Κώστα Χαλβατζάκη, καθώς ήταν αναγκαίο να γίνει έλεγχος όλων των χώρων για να ρυθμιστεί η κάλυψη της εκδήλωσης και της λήψης των πλάνων, ενώ παράλληλα ελήφθησαν συνεντεύξεις για ένα αφιέρωμα στο Νίκο Μπελογιάννη.

ΠΗΓΗ: patrisnews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης