Αυξημένα μέτρα λαμβάνουν οι εισαγγελικές και οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο, με στόχο να αποφευχθούν τα χθεσινά επεισόδια κατά τη διάρκεια πορείας των οπαδών του ΟΦΗ.

Σημειώνεται ότι οι οπαδοί διαμαρτύρονται για τη μη αδειοδότηση της ομάδας τους για συμμετοχή στους αγώνες κατάταξης (πλέι οφ) του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο γραφείο του Εισαγγελέα Ηρακλείου Νίκου Μαρκάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη για την αντιμετώπιση της κατάστασης, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ο Λιμενάρχης και η Αερολιμενάρχης, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος.

Εκτός από την αυστηροποίηση των μέτρων, αποφασίστηκε επίσης, η ιεράρχηση των στόχων φύλαξης και η επίδειξη μιας πιο αποφασιστικής τακτικής στο θέμα των συλλήψεων.

Οι οπαδοί της κρητικής ΠΑΕ ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν νέο συλλαλητήριο το απόγευμα της Τετάρτης, την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα μιλά σε πολιτική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης