«Βροχή» τα προβλήματα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική από τις ισχυρές καταιγίδες και τις βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν χθες το βράδυ.

Το πρωί, οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου «παγιδεύτηκε» σε ρέμα στην περιοχή Ηρακλείου, στον Λαγκαδά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Ο άνδρας ανασύρθηκε σώος από το ΙΧ και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περιοχή Κάτω Ποταμός υπερχείλισε ένας παραπόταμος του Γαλλικού ποταμού, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων να διεξάγεται με μεγάλες δυσκολίες.

Προβλήματα και στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής. Λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων έχουν σημειωθεί καθιζήσεις στον επαρχιακό δρόμο προς Πλανά και Γομάτι.

Στο μεταξύ, από νωρίς το πρωί, επικρατούν συνθήκες ομίχλης στο περιφερειακό οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης, από το Δερβένι μέχρι και την περιοχή της Θέρμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναπτύσσουν χαμηλές ταχύτητες, προκειμένου να αποφεύγονται τα ατυχήματα.

Προς το παρόν, οι προσγειώσεις των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» πραγματοποιούνται χωρίς προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Κύμα κακοκαιρίας στη Μακεδονία, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010, 01:21.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης