Οικονομικοί φαίνεται πως ήταν οι λόγοι που οδήγησαν ένα 40χρονο πολιτικό μηχανικό από το Ρέθυμνο, στο σημείο να αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο 40χρονος τον τελευταίο χρόνο εργαζόταν με σύμβαση στο Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου, ενώ παράλληλα ήταν ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πτώμα του βρέθηκε, όταν πήγαν να τον επισκεφτούν δυο φίλες του, εκ των οποίων η μια φαίνεται πως είχε κλειδί της κεντρικής εισόδου και του σπιτιού.

Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν αποτρόπαιο, ο 40χρονος κείτονταν στο κρεβάτι και μια λίμνη αίματος περικύκλωνε το άψυχο σώμα του.

Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και μετά από έρευνα βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο άτυχος άνδρας εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη και μια λίστα με τα ονόματα εκείνων που του χρωστούσαν, αναγράφοντας δίπλα τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία του Ρεθύμνου. Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση σε βάθος, εξετάζοντας όλα τα ευρήματα που έχει στα χέρια της.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης