Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μετέβη από τα ξημερώματα στην περιοχή της Κινέττας, όπου πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή που υπέστη εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με μεγαλύτερες αυτές που προκλήθηκαν στη γέφυρα Πίκα, εξαιτίας της υπερχείλισης του ρέματος.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος, ο καθηγητής δυναμικής τεκτονικής και γεωλογίας και σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα πολιτικής προστασίας Ε. Λέκκας και ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γ. Σταμούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το πρωί με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής, υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Ελευθέριου Κοσμόπουλου επιχειρούν στην Κινέττα πάνω από 28 μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής αλλά και μηχανήματα του Δήμου Μεγαρέων προκειμένου, να συμβάλλουν στη διάνοιξη και τον καθαρισμό των δρόμων. Παράλληλα βρίσκονται στην περιοχή κλιμάκια της περιφέρειας προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στις επιχειρήσεις και σε υποδομές, αλλά και κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ το οποίο εκτελεί εργασίες και σταδιακά αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης