Το μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό του στο τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Βάρη για να γίνει ανταλλακτικά και «παλιοσίδερα».

Η μεταφορά του αυτοκίνητου έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, όμως, ο φωτογραφικός φακός του zougla.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εικόνα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου προκαλεί σοκ. Είναι γεμάτο από προσωπικά αντικείμενα του αδικοχαμένου τραγουδιστή: εικόνες του Αγίου Νικολάου βρίσκονται σε διάφορα σημεία, φυλαχτά για το «μάτι» και κομποσκοίνια, ενώ στα πεντάλ του οδηγού είδαμε ένα βιβλίο για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Στο πάτωμα από την μεριά του συνοδηγού υπήρχε ένα CD με τις επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη…

Μέσα στα συντρίμμια του αμαξιού φαίνονται ακόμα τα σημάδια από τους τραυματισμούς και τον μοιραίο θάνατο εκείνου του πρωινού στη Βουλιαγμένης… Στους πλαϊνούς αερόσακους που έχουν ανοίξει από την σφοδρή σύγκρουση υπήρχαν σημάδια από την επαφή με τους επιβάτες του μοιραίου τζιπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά τα στοιχεία εντός του αυτοκινήτου εξετάστηκαν τους τελευταίους μήνες σε μάντρα οχημάτων στη Γλυφάδα από τους πραγματογνώμονες της Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης
Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης