Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 37χρονος δάσκαλος αγγλικών που φέρεται να ασελγούσε σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Η απολογία του διήρκησε τέσσερις ώρες περίπου στο γραφείο του ανακριτή Χανίων όπου απολογούνταν για τις πράξεις ασέλγειας που κατηγορείται για τουλάχιστον πέντε παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της απολογίας ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα τον έκρινε προφυλακιστέο με αποτέλεσμα να μεταφέρεται στις φυλακές Τριπόλεως.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 37χρονου, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον: Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 10 ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Κατηγορείται για πέντε περιπτώσεις ανηλίκων

Σύμφωνα με το συνήγορο του, υπάρχουν τα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, από ενήλικο προς ανήλικα. H κατηγορία αφορά πέντε περιπτώσεις για μια πράξη, ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

«Έχουμε αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Κατηγορείται για 5 περιπτώσεις ανηλίκων, μια πράξη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αρνείται τα πάντα. Θα έλεγα ότι οι περισσότερες περιπτώσεις ερμηνεύονται και αποδίδονται ως κατηγορίες. Η ανάκριση είναι εν εξελίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του Γιώργος Κομισόπουλος.

Ο 37χρονος δάσκαλος από τα Χανιά φέρεται ότι θώπευε τα νεαρά παιδιά στα οποία δίδασκε αγγλικά και έμεναν στην γειτονιά του.

Όταν έγινεαν καταγγελίες σε βάρος, του, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων πραγματοποίησαν διακριτική έρευνα, η οποία επικεντρώθηκε στο αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος μαθητών δημοτικού και γυμνασίου και συγκεκριμένα ηλικίας από 11 έως 15 χρόνων.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης