Χρήστος Μαζάνης 

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας μαθήτριας σε σχολείο με ειδικές ανάγκες, ότι ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της ασελγούσε σε βάρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μαθήτρια, συνοδευόμενη από δύο κοινωνικούς λειτουργούς, έκανε μήνυση και καταγγελία στην οποία αναφέρεται ότι «ο οδηγός τον περασμένο Μάρτιο, ασέλγησε με πράξεις και προτάσεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της».

Σύμφωνα με την καταγγελία, «ο 54χρονος, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της θώπευε την 18χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της, επιδεικνύοντας άσεμνες φωτογραφίες, ενώ επιθυμούσε και τη σεξουαλική τους συνεύρεση».

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 54χρονου στην Αττική, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι και συσκευή κινητού τηλεφώνου, τα οποία έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκεκριμένος οδηγός, κάθε μέρα μετέφερε περίπου 20 παιδάκια με ειδικές ανάγκες σε ειδικό σχολείο της Ηλιούπολης ενώ τις απογευματινές ώρες έκανε το αντίθετο δρομολόγιο, δηλαδή από το σχολείο στα σπίτια τους. Η μαθήτρια κατήγγειλε επίσης ότι «πρώτα αποβίβαζε τα υπόλοιπα παιδιά και άφηνε αυτήν τελευταία. Την οδηγούσε λοιπόν σε ένα δασάκι κι εκεί την παρενοχλούσε».

Παρενοχλήσεις και μέσω του Facebook ;

Στα πλαίσια των ερευνών για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, ο 54χρονος ερευνάται και για τις δραστηριότητές του μέσω του Διαδικτύου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο προφίλ του κατηγορουμένου, υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης