Τελικά, η αθλιότητα δεν έχει όρια. Δεν πρόλαβε να χαρεί ο κάθε σοβαρός φίλαθλος για την αξιοσημείωτη επιτυχία του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και ο επίσημος εκπρόσωπος της ομάδας του Πειραιά, ο κ. Καραπαπάς, κατάφερε να αμαυρώσει και πάλι το όνομα της ΠΑΕ. Λες και το κάνει καθ’ έξιν και κατά συρροή.

Με μία βορβορώδη ανάρτησή του στο Facebook, το άτομο αυτό, το οποίο ήδη έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό και αναμένεται η καμπάνα της αθλητικής Δικαιοσύνης, καθυβρίζει με προσωπικές αναφορές όλους εκείνους τους δημοσιογράφους που δεν έχουν συμπεριληφθεί στο Payroll του αφεντικού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Υποτακτικός της αθλιότητας και υπάλληλος της βαρβαρότητας, ο άνθρωπος αυτός αναπνέει μόνον μίσος και αποπνέει μόνον βιαιότητα. Πρόκειται για ένα άτομο που σε κάθε ευνομούμενη κοινωνία θα του είχε απαγορευτεί κάθε σχέση με αθλητική ή οπαδική δραστηριότητα, θα είχε στερηθεί με απόφαση δικαστή το δικαίωμα εισόδου του σε αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα. Θα του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για απειλή κατά ζωής, για μεθόδευση κατασυκοφάντησης, προτροπή σε βίαιες ενέργειες, καθύβριση, επίθεση κατά της τιμής και υπόληψης πολιτών κ.λπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν συνεχίσουμε, μία ματιά στο κείμενο του Κώστα Καραπαπά, εκπροσώπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα ήταν χρήσιμη.

Πριν (προσπαθήσω) να κοιμηθώ να ζητήσω συγγνώμη απο τις πατσαβούρες που τους χαλάσαμε το βράδυ. Ξέρω. Περίμεναν με το φτυάρι έτοιμο, είχαν μαζέψει και τα κοράκια με ένα σφύριγμα. Αλλά ΔΕΝ…

1) Στο γιουσουφακι του βόθρου που ρώταγε «που είναι οι Ολυμπιακοί ρε παιδιά;» θέλω να απαντήσω ότι ήταν στο Καραισκάκη και έτρεμε η γη απο τις φωνές τους! Όχι ρε πατσαβούρα Κεφαλογιάννη δεν μάσησαν στην προπαγάνδα σας, άπλυτε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2) Στο αρχιγουσουφάκι Παπαθεοδώρου που έλεγε για το… «κατάντημα» του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Ναι Βασιλάκη, Αυλακιώτη, Πρασινοφρουρέ ή όπως αλλοιώς θες! «Καταντήσαμε» να σταματάμε την άσημη Μπαρτσελόνα όταν τα αφεντικά σου (τα τωρινά όχι ο Αλαφούζος που τον βρίζεις τώρα που δεν τα αρπάζεις απο εκεί) αποκλείονται απο την ΥπερομάδαΈστερ…κάτι (δεν την ξέρω).

3) Ένας άλλος υπερασπιστής της δημοσιογραφίας που το επάγγελμα τον ξέρασε και μετά αγκαλιάστηκε με τα φίδια κάνοντας τον εκπρόσωπο των… Ολυμπιακών να βάλει τις πορτοκαλάδες στον … πάτο του ψυγείου να παγώσουν. Δε θα χαρεί απόψε δυστυχώς. Πατσαβούρη νούμερο 3 Σόμογλου, σε πείραξε η «πρωτοφανής ανακοίνωση για το ΦΩΣ»; Τι πρωτοφανής; Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν είχε κάνει το ίδιο; Δεν ξέρει ο Κόκκαλης, δεν ξέρει ο Μαρινάκης, ξέρεις εσύ και οι άλλοι υπάλληλοι του Σαββίδη! Που ήσουν ρε ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ υπερασπιστή των παραδόσεων του Φωτός όταν απολύθηκε ο ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΚΡΗΣ πριν λίγο καιρό; Αυτός δεν ήταν ο στενός συνεργάτης του κυρ Θόδωρου απο παιδί και γέρασε μέσα στην εφημερίδα; Γι αυτόν δε θυμήθηκες ρε πατσαβούρα τις πορτοκαλάδες του Χούλιο όταν έμεινε στο δρόμο;;;Λοιπόν: Βάλε τις πορτοκαλάδες τώρα στον πάτο… του ψυγείου!

Αυτό είναι το κείμενο της αθλιότητας. Με αυτά τα ελληνικά, τους χαρακτηρισμούς, τον πλούτο της εμπάθειας, τη βαρβαρότητα της μύχιας σκέψης. Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει. Μισεί. Υπηρετεί ως μισθοφόρος το αφεντικό του, που τον πληρώνει για να διεκπεραιώνει «βρόμικες δουλειές». Είναι κατ’ επάγγελμα προβοκάτορας και καθ’ έξιν τραμπούκος. Είναι ο διοργανωτής της καμπάνιας της βαρβαρότητας. Είναι η τροφή για κάθε χούλιγκαν. Είναι ηθικός αυτουργός για κάθε βίαιη ενέργεια εκείνων των οπαδών που παίρνουν γραμμή από τον επίσημο εκπρόσωπο της ομάδας. Είναι επικίνδυνος. Είναι η επιτομή του όρου «Βία στα γήπεδα».

Άνθρωποι αυτού του φυράματος μεθοδεύουν αυτό που καταδικάζει όλη η κοινωνία. Την άθλια εικόνα των ελληνικών γηπέδων. Αυτόν τον άνθρωπο τον ανέχονται οι Αρχές, το ποδόσφαιρο και οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Θα πείτε, δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς. Μαρινάκης είναι αυτός. Εφοπλιστής, εκδότης, δημοτικός σύμβουλος, πλούσιος, ισχυρός. Και λοιπόν; Από πότε τα τσιράκια του κάθε ισχυρού θα μπορούν ατιμωρητί να βρίζουν, να προπηλακίζουν, να απειλούν, να στιγματίζουν και να λασπώνουν; Για τέτοιες αθλιότητες δεν ισχύουν οι νόμοι; Δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη; Δεν ευαισθητοποιούνται οι αρμόδιοι;

Δεν πρόκειται πια για παιχνίδι εντυπώσεων. Ο κάθε Καραπαπάς ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία των άρθρων του Ποινικού Δικαίου.

Το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός τα κατάφερε παλικαρίσια πάνω στον χλοοτάπητα. Η επιτυχία της ομάδας δεν νομιμοποιεί το κάθε ακροδεξιό σαπρόφυτο του κόσμου των Χούλιγκαν να προβαίνει σε αθλιότητες. Τα κείμενα είναι δημοσιευμένα, οι ύβρεις και οι συκοφαντίες καταγεγραμμένες, οι απειλές έχουν εκστομιστεί και οι χαρακτηρισμοί έχουν πιστοποιηθεί. Ο κάθε αρμόδιος δικαστικός λειτουργός είναι σε θέση να πληροφορηθεί αμέσως και χωρίς κόπο τις διαδικτυακές δραστηριότητες του Καραπαπά και του κάθε Καραπαπά. Και οι δικαστικοί λειτουργοί εκ της θέσεώς των δεν υπακούν σε Μαρινάκηδες, δεν είναι υποτακτικοί ούτε υπάλληλοι κανενός. Αυτό λέει το γράμμα του νόμου και τα άρθρα του Συντάγματος. Πεδίον δόξης λαμπρόν για τη Δικαιοσύνη λοιπόν. Εδώ και τώρα.

ΥΓ: Μία διευκρίνιση. Οι πολιτικές προσεγγίσεις του Κώστα Καραπαπά είναι γνωστές από το παρελθόν. Είναι ακραίες και συγκεκριμένες. Η παρακάτω ανάρτησή του στα social media είναι άκρως χαρακτηριστική. Αποπνέει ακροδεξιό παρασιτισμό. Διαβάζουμε:

«Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι, δυο μέρες τώρα να ακούω περιγραφές περί “τεράτων” για τους πιτσιρικάδες που πλακώνονται (ΣΕ ΟΛΑ) τα γήπεδα!
Τέρατα τους λένε.
Ποιοί; Οι Τριανταφυλλόπουλοι παρτάληδες και οι πολιτικοί που τους έκλεψαν το παρόν και τους στέρησαν το μέλλον.
Δυο μέρες ασχολούνται με το αν θα αλλάξει κάποιος φύλο για να μας κάνουν τους προοδευτικούς, αυτοί που θανάτωσαν το λαό που προφανώς ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ για να… αλλάζουν φύλο γιατί δεν μπορεί να τα συντηρήσει τα παιδιά!
Και επειδή άρχισε το κράξιμο απο την κοινωνία βρήκαν τώρα τρόπο να αλλάξουν θέμα με το περιστατικό στο γήπεδο… Και όσοι κοντεύουμε 50 καλύτερα να λέμε συγγνώμη στους πιτσιρικάδες αντί να τους σταυρώνουμε…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης