Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά, καθώς εξαγριωμένοι και αγανακτισμένοι πολίτες που περίμεναν επί τουλάχιστον μία ώρα την άφιξη του λεωφορείου που θα κατέβαινε την Κηφισίας, επιτέθηκαν λεκτικά σε οδηγό του 550, όταν το λεωφορείο αφίχθη στην πλατεία. Μάλιστα, επικράτησε πολύ μεγάλη ένταση, με ορισμένους εξ αυτούς να χτυπούν τα τζάμια του οχήματος.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός είχε εντολή να αναχωρήσει εκτός υπηρεσίας κάτι που είχε συμβεί και με το προηγούμενο λεωφορείο που είχε αφιχθεί στην πλατεία Πλατάνου, γεγονός που εξαγρίωσε τους επιβάτες ακόμη περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, ο οδηγός επιβίβασε τον κόσμο και αναχώρησε.

Ο οδηγός υποστήριξε πως είχε αυτή την εντολή, ότι όλα οφείλονται στην τηλεματική, στο ότι προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, καθώς δεν έχει υπολογιστεί ο παράγοντας της μεγάλης κίνησης της λεωφόρου Κηφισίας.

Μερικοί πιο ψύχραιμοι επιβάτες ανέφεραν πως δεν φταίει ο οδηγός, καθώς αυτός απλώς κάνει τη δουλειά του ως εργαζόμενος του ΟΑΣΑ, αλλά δυστυχώς είναι ο αποδέκτης όλων των παραπόνων των πολιτών, καθώς με αυτόν έρχονται σε άμεση επαφή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης