Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν δύο άνδρες που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στην Αγία Παρασκευή και οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία και διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Η σύλληψή τους έγινε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας λίγη ώρα αφότου οι δύο άνδρες είχαν επιχειρήσει να εισέλθουν σε πολυκατοικία. Όπως προέκυψε από τις έρευνες της ΕΛΑΣ οι συλληφθέντες διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις – κλοπές από οικίες. Αφού παραβίαζαν τις κεντρικές εισόδους εισέρχονταν στο εσωτερικό των σπιτιών και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα καθώς και χρηματικά ποσά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν ανασφάλιστες θύρες οικιών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Στο όχημα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκε επίσης πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ενώ μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, ηλεκτρονικές συσκευές, γυναικείες τσάντες κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί μία ληστεία και τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών στις οποίες εμπλέκονται οι συλληφθέντες. Σημειώνεται πως – σύμφωνα με την Αστυνομία – σε βάρος ενός εκ των δύο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών παρέπεμψε τους δύο άνδρες σε ανακριτή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης