Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς κάποιος άγνωστος κινείται γύρω από σχολεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.

Ήδη, το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνά μία επίσημη καταγγελία από γονείς μαθήτριας του δημοτικού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα κρούσματα σε άλλα δύο ή τρία σχολεία που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ερευνά μία περίπτωση που αφορά μαθήτρια δημοτικού σχολείου, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο του άγνωστου άντρα πριν από μικρό χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, το ανήλικο κοριτσάκι έφυγε από το σχολείο μαζί με συμμαθητές και συμμαθήτριές του και έφτασε μέχρι την οδό Εγνατία. Εκεί οι δρόμοι τους χωρίστηκαν και η μαθήτρια συνέχισε μόνη μέχρι το σπίτι της, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιος την παρακολουθούσε. Το κοριτσάκι έφτασε στην οικοδομή όπου διαμένει, αλλά μόλις μπήκε στην είσοδο αντιλήφθηκε την παρουσία ενός άντρα, ο οποίος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, την πλησίασε, τη «στρίμωξε» κοντά στο ασανσέρ και τη θώπευσε.

Έντρομο το παιδί άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να τρέξουν οι γονείς του, καθώς και γείτονες.
Αρχικά το περιστατικό αναφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ:Aggelioforos

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης