Ο αγώνας δρόμου, που συνδιοργανώνουν οι δήμοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Παύλου Μελά και ο Συλλόγος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή, 13 Μαΐου και περιλαμβάνει κούρσες τρεξίματος 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων (αφετηρία πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου), 2 χιλιομέτρων, βαδίσματος 2 χιλιομέτρων και 2 χιλιομέτρων για ΑΜΕΑ (αφετηρία πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλες τις ηλικίες και θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Περιλαμβάνει διαδρομές 10 χλμ, 5χλμ που θα ενώνουν τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου (ώρες έναρξης 11.00 πμ και 11.30 πμ), καθώς και διαδρομές, 2 χλμ, 2 χλμ δυναμικού βαδίσματος και 2 χλμ για ΑΜΕΑ (ώρα έναρξης 11.40 πμ) που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου. Ημερομηνία λήξης εγγραφών ορίζεται η Τετάρτη 9 Μαΐου 2018».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από την προαγωγή της υγείας και του αθλητισμού και την διεκδίκηση των πρώην στρατοπέδων από τους δήμους, στόχος του αγώνα δρόμου είναι η ευαισθητοποίηση για το έργο του συλλόγου «Λάμψη».

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης