Αγώνας βόλεϊ για καλό σκοπό!

Αγώνας βόλεϊ για καλό σκοπό!
Το Σάββατο 23 Μαΐου στις 8 το απόγευμα, η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ε.Α.Λ. που κατέκτησε την άνοδό της στην Α2 κατηγορία του αθλήματος, θα αγωνιστεί απέναντι σε παλαίμαχους πετοσφαιριστές του συλλόγου!

Ο αγώνας που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ συνδιοργανώνεται από την Ε.Α.Λ. και το εθελοντικό κίνημα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας.

Στόχος είναι, εκτός από το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρει το βόλεϊ, να συγκεντρωθούν και τρόφιμα για το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ., που θα δοθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

«Ο Αθλητισμός χέρι-χέρι με τον Εθελοντισμό, συμπράττουν για την Κοινωνική Αλληλεγγύη! Η νέα γενιά των αθλητών της Ε.Α.Λ. συναγωνίζεται με την παλαιότερη γενιά, για να κάνουν πράξη το σύνθημα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, ότι ‘μαζί μπορούμε αλλιώς’! Καλούμε τους πολίτες της Λάρισας να στηρίξουν αυτή την εκδήλωση και να προσέλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, προσφέροντας αντί εισιτηρίου, τρόφιμα. (Ελαιόλαδο, όσπρια, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη)», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 12:35