Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες των Αρχών για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στους Καλούς Λιμένες την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις έρευνες συμμετέχουν σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύτες της ΕΜΑΚ, ιδιώτες, εθελοντές, ενώ έχει κληθεί για συνδρομή και η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές έχουν βρει το ψαροντούφεκο που χρησιμοποιούσε, τα βαρίδια, τη σημαδούρα καθώς και το ρολόι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι οι έρευνες στη θάλασσα διακόπηκαν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, ενώ με τη δύση του ηλίου σταμάτησαν και οι έρευνες στην ξηρά.

Με πρόβλημα υγείας ο 33χρονος ψαροντουφεκάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος ψαροντουφεκάς πήγε μόνος του για ψάρεμα το μεσημέρι της Τετάρτης, ωστόσο οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν έδινε κανένα σημάδι στους συγγενείς του.

Έπειτα από κάποιες ώρες οι οικείοι του αποφάσισαν πως ήταν η ώρα να ενημερώσουν τις Αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν αμέσως και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o 33χρονος είχε διαγνωστεί με τη νόσο των καταδυτών και οι γιατροί τού είχαν απαγορεύσει να πηγαίνει μόνος του για ψαροντούφεκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης