Αγωνία για την 83χρονη που εξαφανίστηκε στη Σητεία

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, 02:24
Αγωνία για την 83χρονη που εξαφανίστηκε στη Σητεία
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης της 83χρονης Ειρήνης Ρουσάκη, από τα Πιλαλήματα Σητείας, καθώς έχουν περάσει πολλά εικοσιτετράωρα από την εξαφάνισή της και ακόμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Κάθε ημέρα που περνά μεγαλώνει και η αγωνία των συγγενών της 83χρονης, η οποία πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της έχουν επεκταθεί και στην ευρύτερη περιοχή που έμενε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Μάλιστα το Σάββατο οι άνθρωποι που πραγματοποιούν τις έρευνες, θα σήκωναν κάμερα drone για την αναζήτησή της, ωστόσο οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι έρευνες με τον τρόπο αυτό.

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στην ευρύτερη περιοχή, που έμενε η ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα υγείας, πηγαίνουν σε σημαία που έχουν βρεθεί και παλαιότερα.

Όπως διαβεβαίωσαν στο neakriti.gr εθελοντές και αστυνομία την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν και πάλι έρευνες και αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα ερευνήσουν και με το ειδικό ελικοπτεράκι που βλέπει από ψηλά και καταγράφει κινήσεις.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, 02:32