Αγωνία για τον 56χρονο αγνοούμενο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012, 16:26
Αγωνία για τον 56χρονο αγνοούμενο
Επί ποδός βρίσκονται επί 72 και πλέον ώρες οι τοπικές αρχές στην Αγ. Παρασκευή Σκιάθου, για τον εντοπισμό 56χρονου Ισπανού τουρίστα.

Ο συναγερμός στο νησί σήμανε από το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε η σύζυγος του 56χρονου αγνοούμενου δήλωσε την εξαφάνισή του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έκτοτε στήθηκε επιχείρηση-μαμούθ, στην οποία συμμετέχουν η ΕΛ.ΑΣ., η Π.Υ. με άνδρες της ΕΜΑΚ και το Λιμενικό Σώμα, με την βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων, που κατέφθασαν από τον Βόλο στο νησί το πρωί της Πέμπτης. Στην επιχείριση συνδράμουν και ελικόπτερα (ένα ιδιωτικό και ένα της πολιτικής προστασίας) που χτενίζουν ολόκληρη την περιοχή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, o 56χρονος Ισπανός άνδρας με την σύζυγό του, κάτοικοι Βελγίου, κατέφθασαν στο νησί για διακοπές και φιλοξενούνταν σε οικία Ελλήνων φίλων τους, μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου ο 56χρονος έφυγε από το σπίτι γύρω στις 14.00 και έκτοτε αγνοείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος, είναι καρδιοπαθής, ενώ όπως αποκάλυψε η σύζυγός του αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: e-Volos
Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012, 16:51