Ώρες αγωνίας περνούν συγγενείς και φίλοι του 40χρονου άνδρα ο οποίος παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στην περιοχή Πέραμα, στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Με το πρώτο φως της ημέρας, οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελοντών για τον εντοπισμό του 40χρονου ξεκίνησαν και πάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος άνδρας επιχείρησε το απόγευμα της Κυριακής να περάσει από ρυάκι με το αυτοκίνητό του. Δεν είχε υπολογίσει όμως, όπως φαίνεται, ότι λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονταν από το μεσημέρι στην περιοχή τα νερά θα είχαν μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο.

Το φορτηγάκι του παρασύρθηκε. Μέσα σε αυτό ήταν συνεπιβάτης και ένα 12χρονο παιδί.

Έπειτα από λίγα μέτρα, το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε σε μια δεξαμενή, όπου εκεί ο ανήλικος βρήκε την ευκαιρία, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σώθηκε, ενώ ο άντρας παρασύρθηκε από το νερό του χειμάρρου και μέχρι αυτή την ώρα αγνοείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ρέθυμνο δοκιμάστηκε την Κυριακή από την κακοκαιρία. Η Πυροσβεστική δέχτηκε περισσότερες από 50 κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια, ισόγεια και καταστήματα, ενώ αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν.

Μάλιστα, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν δύο παιδιά που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε λόγω της αυξημένης στάθμης του νερού.

Φωτο: agorapress

Διαβάστε επίσης:

Αγνοούμενος από τις πλημμύρες στην Κρήτη, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010, 00:15.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης