Αγωνιώδης έκκληση από Έλληνα της Ιταλίας: Δείξτε υπευθυνότητα, μείνετε στα σπίτια σας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020, 11:15
Αγωνιώδης έκκληση από Έλληνα της Ιταλίας: Δείξτε υπευθυνότητα, μείνετε στα σπίτια σας

Τα όσα βιώνει στο Μπέργκαμο στη βόρεια Ιταλία περιγράφει στο Facebook ένας ομοεθνής μας, ο Giorgos Sene, ο οποίος κατοικεί στη γειτονική χώρα. 

Ο κ. Sene αναφέρει πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και καλεί όλους τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι τους. «Υπευθυνότητα λοιπόν αν δεν θέλετε να ακούτε τις σειρήνες των ασθενοφόρων όπως κάνουμε εμείς εδώ και τρεις βδομάδες» υπογραμμίζει.

Δεν έχετε καταλάβει ακόμη πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα...Αυτό είναι το νοσοκομείο κάτω από το σπίτι μου στο Μπεργκαμο...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Sene στις Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

Το κείμενο του κ. Sene στο Facebook

Δεν έχετε καταλάβει ακόμη πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα...Αυτό είναι το νοσοκομείο κάτω από το σπίτι μου στο Μπέργκαμο στην βόρεια Ιταλία ..τα ασθενοφόρα όλη μέρα και όλη νύχτα μεταφέρουν ασθενείς με κορωνοϊό. Τα νοσοκομεία πλέον εδώ είναι γεμάτα και μεταφέρουν τους ασθενείς με τα ελικόπτερα σε άλλες πόλεις ... Σήμερα μόνο εδώ στο Μπέργκαμο απεβίωσαν 50 άτομα...το νεκρολόγιο της τοπικής εφημερίδας σήμερα ήταν 11 σελίδες...κι αν σας φαίνεται υπερβολικό είναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ πλέον... Μια καθημερινότητα που μοιάζει σαν να είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας.. οικογένειες που δεν πρόλαβαν να χαιρετίσουν τους ανθρώπους τους που νόσησαν και απεβίωσαν και μεταφέρθηκαν για αποτέφρωση σε άλλες πόλεις διότι το νούμερο είναι υπερβολικά μεγάλο και το σύστημα πλέον εδώ δεν το σηκώνει. Τώρα ετοιμάζουν το εκθεσιακό κέντρο για να το μετατρέψουν σε τμήμα πρώτων βοηθειών για να καλυφθούν οι ανάγκες των υπεράριθμων ασθενών που πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Τι περιμένετε για να νοιώσετε και να καταλάβετε πόσο σοβαρά και τραγικά είναι τα πράγματα ;;;;;

Σας είπαν μόνο να καθίσετε σπίτι για δική σας προστασία και των ανθρώπων σας ....

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ λοιπόν αν δεν θέλετε να ακούτε τις σειρήνες των ασθενοφόρων όπως κάνουμε εμείς εδώ και 3 εβδομάδες μέρα νύχτα και το μόνο που κάνεις είναι να προσεύχεσαι να είναι το τελευταίο της ημέρας ..

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ αν θέλετε να προστατέψετε τα άτομα που αγαπάτε.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ γιατί η κατάσταση είναι ΣΟΒΑΡΗ και θέλει την ανάλογη αντιμετώπιση .

Έχετε παράδειγμα προς αποφυγήν και αυτό είναι η Ιταλία με ένα σύστημα υγείας από τα καλύτερα σε όλη την Ευρώπη και έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο ...σκεφτείτε κάτι ανάλογο στην Ελλάδα.. Δεν πρέπει ούτε καν να το φανταστεί κανείς...

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020, 11:25