Άγρια δολοφονία στην Πάτρα-Τον πυροβόλησε έπειτα από πάλη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020, 10:29
Άγρια δολοφονία στην Πάτρα-Τον πυροβόλησε έπειτα από πάλη

Οι παλιές διαφορές που είχαν οδήγησαν τελικά σε τραγωδία. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το θύμα (Κωνσταντίνος Δημόπουλος 40 ετών) πήγε τη νύχτα στο συνεργείο που διατηρεί ο δράστης στο Νέο Σούλι, αφού έκοψε έναν φράχτη και έχοντας μαζί του μια καραμπίνα και ένα κλαδευτήρι.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου έτρεξε αμέσως στο κατάστημά του μόλις ήχησε ο συναγερμός, έχοντας μαζί του όπλο. Όταν βρήκε το θύμα, που φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, άρχισαν να διαπληκτίζονται  και να κυνηγιούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα του συνεργείου. Τότε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πάνω στην πάλη των δύο ανδρών, το θύμα πυροβολήθηκε. Αιμόφυρτος απομακρύνθηκε λίγο από το σημείο και τελικά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα. 

Το σημείο όπου το θύμα έκοψε τον φράχτη και μπήκε στο συνεργείο

Να σημειωθεί ότι ο δράστης κατά το παρελθόν είχε ενημερώσει την Αστυνομία ότι το θύμα τον ενοχλούσε.

Εξάλλου, όπως δήλωσε στο tempo24 ο συνήγορος του δράστη, Άγγελος Στεργιόπουλος, υπήρχαν προβλήματα με το θύμα από το παρελθόν. Μάλιστα ο δράστης είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 40χρονου, ώστε να μην πλησιάζει την επιχείρησή του, ενώ είχε υποβάλει και μηνύσεις. 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε μεταβεί στο κατάστημα που διατηρούσε ο «αντίδικός» του και πυροβόλησε για εκφοβισμό! Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, ο πρώτος απομακρύνθηκε για λίγο, αλλά επέστρεψε. Άρχισε πάλι ο τσακωμός και έπεσε κι άλλος πυροβολισμός. Με βάση πληροφορίες από την Αστυνομία, ο άνδρας που κρατούσε το όπλο έπεσε νεκρός. 

Ο συλληφθείς καταστηματάρχης μέχρι τώρα δηλώνει πάντως πως δεν τον χτύπησε. Πρόκειται για ένα πολύ περίεργο συμβάν, οι λεπτομέρειες του οποίου θα γίνουν γνωστές σε λίγες ώρες...! Το θύμα διέμενε στην περιοχή, πολύ κοντά στο συνεργείο αυτοκινήτων, σε ένα μικρό παλιό σπίτι, που θύμιζε παράγκα.

Πηγή: tempo24.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020, 10:45