Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην «Τούμπα» ανάμεσα στους οπαδούς της Ραπίντ Βιέννης και του ΠΑΟΚ. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League οι οπαδοί των Αυστριακών επιτέθηκαν σε αυτούς του ΠΑΟΚ με φωτοβολίδες, δακρυγόνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια οι οργανωμένοι του «Δικεφάλου» απάντησαν και μάλιστα σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα. Οι παίκτες των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια και λίγη ώρα μετά επενέβησαν τα ΜΑΤ προκειμένου να εξομαλύνουν την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο φώναζαν ρυθμικά το όνομα του «τριφυλλιού».

Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκαν και περιμετρικά του γηπέδου, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών εναντίον των οπαδών του ΠΑΟΚ, που συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ πριν εισβάλουν στο γήπεδο. Αποτέλεσμα της έντασης ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Δείτε τις φωτογραφίες και το video, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα seleo.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης