Οι οικονομικές και οι προσωπικές διαφορές ήταν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αιτίες που οδήγησαν στη συμπλοκή τεσσάρων νεαρών αλλοδαπών εργατών γης, που διέμεναν προσωρινά στη Βαϊνιά Ιεράπετρας, με αποτέλεσμα οι δύο εξ αυτών να καταλήξουν αιμόφυρτοι στο νοσοκομείο, με χτυπήματα στο κεφάλι από πέτρες και ξύλα.

Περίπου στις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης, στην είσοδο του οικισμού της Βαϊνιάς, κοντά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, ακούστηκε φασαρία και οι κάτοικοι του χωριού που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει έγιναν μάρτυρες ενός άγριου καβγά μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών εργατών γης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο εξ αυτών είχαν επιτεθεί με πέτρες και ξύλα στους άλλους δύο, που προσπαθούσαν να ξεφύγουν.

Τους χτυπούσαν στο κεφάλι με πέτρες και ξύλα, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Βαϊνιάς ποια ήταν η αιτία του καβγά.

Κάλεσαν όμως αμέσως την αστυνομία και προσπάθησαν να «ηρεμήσουν τα πνεύματα», καθώς τα θύματα της επίθεσης αιμορραγούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, που έφτασαν με περιπολικό αυτοκίνητο λίγα λεπτά αργότερα συνέλαβαν τους δύο δράστες, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν και έραψαν τα τραύματά τους, κρατώντας τους για παρακολούθηση στη Χειρουργική Κλινική, από όπου πήραν εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης.

Με τη δικογραφία που συνέταξαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, οι άλλοι δύο νεαροί δράστες οδηγήθηκαν αργά το μεσημέρι στον εισαγγελέα Λασιθίου, κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης