Ένα συγκλονιστικό βίντεο με περιστατικό ωμής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τη συμπλοκή οπαδών της ίδιας ομάδας σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας εξασφάλισε η ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται από την καταγραφή κάμερας ασφαλείας στο εν λόγω καφέ τουλάχιστον επτά άτομα, κάποιοι με τα πρόσωπα καλυμμένα με καπέλα και μάσκες, εισβάλουν στο εσωτερικό του καταστήματος και κινούνται εναντίον των υπαλλήλων και αρχίζουν να τους γρονθοκοπούν.

Τους ρίχνουν κάτω, συνεχίζουν να τους κλωτσούν, ένα μάλιστα τον χτυπούν στο κεφάλι με μπουκάλι μπύρας, ενώ δεν διστάζουν να πετάξουν εναντίον με μένος μεταλλικό τραπέζι και καρέκλα. Κάποια στιγμή ένας εκ των επιτιθέμενων αντιλαμβάνεται την ύπαρξη κάμερας ασφαλείας, τη ρίχνει κάτω και επιχειρεί να αρπάξει το καταγραφικό χωρίς να τα καταφέρει.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υλικό έχει παραδοθεί στη ΓΑΔΑ και εξετάζεται για την ταυτοποίησή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους δράστες είναι και άτομα του ποινικού χώρου, οι οποίοι μάλιστα πρόσφατα είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια οπαδικά περιστατικά.

Δείτε το βίντεο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης