Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ένας άνδρας, 41 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε -κακουργηματικού χαρακτήρα- δικογραφία για κατοχή-καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.

Στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 4,6 γραμμαρίων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που ακολούθησε σε στάνη που διατηρεί ο δράστης σε αγρόκτημά του, οι αστυνομικοί εκρίζωσαν 23 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι τα τρία μέτρα, ενώ κατέσχεσαν επτά δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης και 356 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 41χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα που κατείχε παράνομα ο δράστης, μία ζυγαριά ακριβείας και επτά ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς είχε διαμορφώσει ειδικά τον χώρο της φυτείας στο εσωτερικό της στάνης, με αποτέλεσμα να μην είναι περιμετρικά ορατή.

Για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων χρησιμοποιούσε τεχνητό λίπασμα και πότιζε τα δενδρύλλια με χειροκίνητο σύστημα ποτίσματος που είχε συνδέσει σε δεξαμενή νερού.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης