Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις εννέα και μισή το βράδυ του Σαββάτου στον κόμβο Πλατανάκι (τέρμα Καρπενησίου), με σοβαρά τραυματισμένο νεαρό δικυκλιστή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, σφοδρή ήταν η σύγκρουση που σημειώθηκε μεταξύ ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου και δικύκλου. Πιο συγκεκριμένα, το δίκυκλο κινούταν από Αβόρανη προς Αγρίνιο και συγκρούστηκε με το μπροστινό μέρος αυτοκινήτου, το οποίο κινούταν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ο δικυκλιστής βρέθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες να τραυματιστεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στο δεξί του πόδι.Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ καλά στην υγεία τους, παρά το σοκ του ατυχήματος φαίνεται να είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Στο σημείο του ατυχήματος, βρίσκονται αυτή τη στιγμή άνδρες της Τροχαίας οι οποίοι ρυθμίζουν την κυκλοφορία, ενώ πυροσβέστες έχουν αναλάβει τον καθαρισμό του οδοστρώματος. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: AerasFm 99.5

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης