Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε κάνει δεκάδες ζωοκλοπές μετά από έρευνες της Αστυνομίας, που είχαν λάβει μεγάλες διαστάσεις σε διάφορες περιοχές του Αγρινίου και εδικά το Δοκίμι, τα Καλύβια και την Δ.Ε. Νεάπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κύκλωμα των ζωοκλεφτών αποτελούσαν ένας Έλληνας και πέντε Αλβανοί, που είχαν κάνει δεκάδες ζωοκλοπές στην περιοχή, κλέβοντας εκατοντάδες ζώα όπως προκύπτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μαντρί ιδιοκτησίας του Έλληνα, ηλικίας 39 ετών βρέθηκαν συνολικά 150 πρόβατα τα οποία και έχουν δεσμευτεί από την υπηρεσία και αποδίδονται σε παθόντες κτηνοτρόφους, μερικοί εκ των οποίων έπεσαν πάνω από μια φορά θύματα του κυκλώματος.

Στο μαντρί εκτός από τα πρόβατα βρέθηκαν και διάφορα εργαλεία που έκλεβαν μέλη του κυκλώματος από μαντριά, αποθήκες κλπ. Όπως έχει προκύψει μέχρι στιγμής μεγάλος αριθμός των κλεμμένων ζώων σφαγιάστηκε και διατέθηκε παρανόμως στην αγορά του Αγρινίου.

Η Αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον Έλληνα και έναν 23χονο Αλβανό ενώ αναζητούνται οι άλλοι τέσσερις. Κάποιοι από τους Αλβανούς έχουν απασχολήσει μάλιστα την Αστυνομία και ένας εξ αυτών είχε συλληφθεί για την συμμετοχή του στην πολυμελή εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε στο Αγρίνιο για διακίνηση ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: agriniopress.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης