Αγρίνιο: Ζήτησαν από 84χρονη 35.000 ευρώ για δήθεν τροχαίο της κόρης της

Αγρίνιο: Ζήτησαν από 84χρονη 35.000 ευρώ για δήθεν τροχαίο της κόρης της
Μπορεί να σταμάτησε για λίγο η έντονη δράση των απατεώνων στο Αγρίνιο, που προσπαθούσαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ηλικιωμένους κυρίως, μέσω τηλεφωνημάτων με αναφορά δήθεν σε σοβαρούς τραυματισμούς οικείων τους και οφειλόμενων ποσών στο δημόσιο, όμως δεν έχουν εξαλειφθεί .

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, πριν λίγες ημέρες μία 84χρονη γυναίκα που διαμένει επί της οδού Παναγοπούλου, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από αγνώστους οι οποίοι της ζητούσαν 35.000 ευρώ για δήθεν άσχημη εμπλοκή της κόρης της σε τροχαίο ατύχημα. Το άξιο αναφοράς στην συγκεκριμένη περίπτωση εξαπάτησης, ήταν πως οι άγνωστοι γνώριζαν πολύ καλά τα ονόματα των παιδιών της 84χρονης τα οποία και χρησιμοποίησαν κατά τη συνομιλία ώστε να καταφέρουν να δελεάσουν το θύμα τους.

Ευτυχώς η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν ενήμερη από τα παιδιά της γι’ αυτές τις περιπτώσεις και οι απατεώνες πήραν την κατάλληλη απάντηση από την 84χρονη όταν της ζήτησαν τα 35.000 ευρώ.

«Δεν πας να κάνεις καμιά άλλη δουλειά γιατί εγώ δεν έχω ούτε ψωμί να πάρω, όχι να σου δώσω 35.000 ευρώ» τους απάντησε και ενώ αυτοί συνέχιζαν να προσπαθούν να την πείσουν, η ηλικιωμένη έκλεισε απλά το τηλέφωνο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018, 01:38