Σε κατάληψη του υποκαταστήματος της ΑΤΕ προχώρησαν από τις 11.00 το πρωί οι αγρότες του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Αλιστράτης, διαμαρτυρόμενοι για το ενδεχόμενο να κλείσει.

Οι αγρότες παράταξαν τα τρακτέρ τους έξω από την τράπεζα και εισέβαλαν στο κατάστημα, ζητώντας από τους υπαλλήλους να σταματήσουν τις όποιες διεργασίες τους λόγω κατάληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθυνόμενοι, μάλιστα, στον διευθυντή του υποκαταστήματος, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, ζήτησαν να τους δοθεί γραπτή βεβαίωση από τη διοίκηση της τράπεζας, ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κλείσιμο του καταστήματος στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αδέσμευτου Αγροτικού Συλλόγου Αλιστράτης, Γιώργο Κασάπογλου, οι αγρότες ζητούν να μην κλείσει το κατάστημα της ΑΤΕ στην Αλιστράτη, διότι – σε διαφορετική περίπτωση – η ταλαιπωρία για αυτούς θα είναι μεγάλη, επειδή θα αναγκάζονται να μετακινούνται είτε στη Νέα Ζίχνη είτε στην πόλη της Δράμας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

«Οι αγρότες θα παραμείνουν στο τραπεζικό κατάστημα, μέχρι να λάβουν γραπτώς τη διαβεβαίωση παραμονής της τράπεζας στην Αλιστράτη, διαφορετικά δεν πρόκειται να σταματήσουν την κατάληψη» είπε ο κ. Κασάπογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης