Αγρότες και ΠΑΜΕ μαζί στο κέντρο της Αθήνας κατά του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Μαΐου 2016, 18:17
Αγρότες και ΠΑΜΕ μαζί στο κέντρο της Αθήνας κατά του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό
Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό - φορολογικό που τίθεται προς ψήφιση την Κυριακή στη Βουλή. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Συντάγματος.


«Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας!», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση.
Μαζί τους βρέθηκαν και οι αγρότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων για συμμετοχή στο «παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο». Οι αγρότες σημειώνουν ότι ενώνονται για δεύτερη με «τα αδέλφια μας, τους εργατοϋπαλλήλους και τον λαό της Αθήνας», ενώ κάνουν λόγο για μεθόδευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «που σαν τον εγκληματία αποφάσισε να φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο».
Δηλώσεις του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη:


Στο Σύνταγμα βρέθηκαν και περίπου 100 αντιεξουσιαστές, οι οποίοι νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια.Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Μαΐου 2016, 21:34