«Τελεσίγραφο» προς τη Δημοτική Αρχή Τρικάλων απέστειλε η Περιφέρεια του Δήμου, προκειμένου να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» στα γήπεδα της πόλης, μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, η Επιτροπή, αποτελούμενη από γιατρό, εκπρόσωπο της ΕΠΣ Τρικάλων και εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, της Περιφερειακής Διοίκησης, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, κατέγραψε στον έλεγχο των γηπέδων σημαντικές αμέλειες και παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων, που απειλούν την ασφάλεια θεατών και αγωνιζόμενων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, σε όλα τα περιφερειακά γήπεδα απουσίαζαν μέτρα προστασίας από πυρκαγιά, ο απαραίτητος εξοπλισμός για την παροχή ιατρικής βοήθειας και γενικά έλλειψη υποδομών παροχής ασφάλειας.

Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, η Επιτροπή κατέγραψε έλλειψη μέτρων πυρασφάλειας και απουσία σχεδίου μηχανικού για την ασφάλεια των κερκίδων.

Για το Κλειστό Γυμναστήριο Μπάρας, διαπιστώθηκε απουσία μόνωσης και εικόνες φθορών στα αποδυτήρια, όπου -μεταξύ άλλων- εντοπίστηκαν και σπασμένα τζάμια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον έλεγχο πήρε «πράσινο φως» άδειας χρήσης μόνο το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο.
Επανέλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου, οπότε και αναμένεται να δοθεί ή όχι η σχετική άδεια χρήσης των αθλητικών χώρων.

Πηγή: trikalanews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης